Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 10-12-2015 20:50:19
Computers & Telefonie

Wat kan ik als beste kopen qua communicatie als ik in de usa verblijf?

heb je tekst maar even gekopieerd, want reactie bij reactie geeft iedere x foutmeldingen.


 


laptop zou inderdaad top zijn, ware het niet dat mr. amerika een laptop uit het fred flintstone tijdperk heeft. en zijn iphone werkt alleen als hij de duim als code gebruikt. internetverbinding alleen via die iphone. maar als ik een laptop koop, met eigen internet aansluiting via google, gmail adres heb ik wel, maar moet dan verbonden worden met live mail, zoals ik heb begrepen? wil niet in een internetcafé ronddolen; telefoneren/foto's maken is niet belangrijk, telefoneer via google voor 1 dollarcent per minuut, geen interesse in skype (tijdsverschil is te veel) info voor andere reacties blijft welkom. blijf dus even vragen: hoe krijg ik dan op laptop het gmail adres werkend? wilde dat ik 60 jaar jonger was, bedankt voor eventueel meerdere adviezen.


 


als je een laptop (of tablet, maakt voor je vraag niet uit) dan zit er een wifi kaartje in. wifi (is draadloos het internet op gaan)heeft hier iedereen in zijn huis en is dan helemaal gratis.


de vraag is: ontvangt mr amerika internet via een mobiel abonnement op zijn iphone (dus op zijn simkaart) of heeft hij internet en/of wifi ontvangst in zijn huis.


 


op een laptop kun je eventueel een dongel (als dat nog bestaat, zou ik na moeten kijken) aansluiten. in die dongel kun je dan een simkaart doen. op dat simkaartje, wat je dan in amerika zou moeten kopen, kun je dan een databundel nemen. maar moet je wel erg de kosten in de gaten houden, want dat kan aardig oplopen.


 


zie dat ik 1 vraag van je ben vergeten te beantwoorden: een gmail e-mailadres (net als bijv. een hotmail e-mailadres) krijg je op iedere laptop of tablet werkend door een account aan te maken op de laptop.