Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gerry1969
Gerry1969 - 21-12-2015 10:17:00
Auto & Vervoer

Ruitenwisservloeistof verplicht bij onderhoud?

Met grote verbazing lees ik uw vraag. 5 liter vloeistof voor 10 jaar en met 2 auto's. dus 2.5 liter per auto per 10 jaar. ofwel 0.25 liter per jaar. 
ik zou zeggen doe de auto de deur uit want als u zo weinig vloeistof gebruikt kan het niet anders dan dat u zeer, zeer weinig rijdt. eigenlijk te weinig om een auto rendabel te rijden. 
uw ruiten worden dus nooit vies als u achter een auto met opspattend water/vuil rijdt, of achter een vrachtauto? nooit vogelpoep op uw ruit?
of na een flinke regenbui zand op uw ruiten. u kunt ook voor het garagebezoek zelf al uw vloeistoffen afvullen. ik snap de principiële kant van uw vraag maar met 0.25 liter gebruik rijdt u kennelijk zo weinig dat u makkelijk eens in de 10 jaar voor een beurt kunt gaan. dan kost de vloeistof van de garage u 80 eurocent per jaar.