Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
mariska55 - 12-01-2016 21:01:55
Geldzaken & Recht

Bewijsmateriaal in een letselschade procedure wordt genegeerd omdat het onder alternatieve geneeswijze valt.

Ik wil inderdaad een vergoeding voor de behandeling, maar het is ook belangrijk voor de chronologie van mijn ziekte verloop. omdat nu de osteopaat en de acupuncturist niet zijn opgenomen in mijn verslag, gelooft de tegenpartij niet dat de klachten die ik nu nog heb en die ik vorig jaar ook had van het ongeluk zijn. ze willen andere onkosten in dat jaar dus ook niet betalen. er zit namelijk een gat van ruim een jaar in mijn behandeltraject als je de osteopaat en de acupuncturist er tussenuit laat. 

uiteraard ben ik eerst bij 'echte' artsen geweest, maar verder dan het voorschrijven van steeds sterkere pijnstillers en je moet er maar mee leren leven kwamen ze niet (zware whiplash klachten). 

de rechter heeft zelfs een arts-acupuncturist vrij gesproken van omzetbelasting omdat een acupuncturist nog steeds arts is en daar ook naar handelt. 

ik ben er niet volledig beter door geworden, maar mijn klachten zijn wel heel erg afgenomen en ik slik nu geen zware pijnstillers meer.