Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 16-01-2016 14:12:32
Geldzaken & Recht

Verlof en ziekteverzuim supermarkt.

Bij echte griep heb je fikse verhoging, geen lichte verhoging. je was dus gewoon gammel. dan kan je toch wel even je teamleider te woord staan? je maakt mij niet wijs, dat je die dagen je mobiel helemaal niet gebruikt hebt. dat je je voor een bepaald tijdstip ziek moet melden, lijkt mij een normale zaak. 

vind de eis om naar je huisarts te gaan, niet reëel. zelfs bij echte griep ga ik nooit naar de huisarts, maar ziek ik gewoon uit. een huisarts zal je ook niks voorschrijven bij een griepje.

wat je vakantie opnemen betreft: het hangt een beetje van de werkgever af, maar bij meer bedrijven moet je al in het begin van het jaar door geven wanneer je vakantie op gaat nemen. dat heeft met planning te maken.