Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 18-01-2016 15:06:18
Voeding & Gezondheid

Paracetamol

Service bij aldi, lidl enz is zo'n beetje overal hetzelfde: " halen, weinig betalen en opdonderstralen" . helaas, ik weet nog steeds geen "gekuiste" die even kernachtig is.
bij de apotheek wordt uw medicijngebruik ook geregistreerd en nagegaan, of er misschien iets verkeerd zou kunnen gaan mey de andere medicijnen, die u gebruikt of zelfs uw oververbruik.
ter illustratie: vlg brits onderzoek overlijden 80-150 patienten per jaar in het uk aan onjuist of overmatig gebruik van die simpele paracetamol. zie file:///c:/users/gebuiker/downloads/hsq7paracetamol_tcm77-141784.pdf en diverse andere publicaties. denk maar aan de demente oma, die maar door blijft slikken met die pillen. geen asda, tesco of morrisson, die daar wakker van ligt.

ja, die apotheker moet zijn toko runnend houden, ook voor die aparte medicnijen, die u misschien ooit nodig heeft, graag natuurlijk dichtbij op te halen, het liefst 's avonds laat. daarom mag men € 6,- voor eerste uitrijking berekenen.

echter: niets ontslaat u van eigen nuchter verstand gebruiken.