Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

J. Schipper
J. Schipper - 18-01-2016 15:12:03
Voeding & Gezondheid

Paracetamol

wij hadden de pech dat we een (een vrij verkrijgbaar) geneesmiddel voorgeschreven kregen in het ziekenhuis op een moment dat de winkels/supermarkten  gesloten waren (avond en weekend en net voor kerst) waardoor we ze bij de ziekenhuisapotheek moesten kopen. lees: met verwijsbriefje. langer wachten kon niet. daardoor beduidend meer moeten betalen dan hetzelfde middel dat overal vrij verkrijgbaar is (etos, kruidvat maar ook zelf gekocht dus zonder recept bij een apotheek).
het venijn zit 'm denk ik in dat verwijsbriefje.
onze huisarts bijv. raadt je tegenwoordig altijd aan om zijn  (zojuist voorgeschreven) geneesmiddel, indien dat vrij verkrijgbaar is, zonder verwijsbriefje  te kopen bij een van de bekende drogisterijen - of - bij een apotheek.
1  eerdere ervaring bij hem:  een tube paraffine-vaseline. kocht ik - met zijn verwijsbriefje-  bij de apotheek: prijs rond de € 22,00.
zonder verwijsbriefje betaal je daarvoor zo tegen de € 4,00 in een apotheek.