Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 21-01-2016 11:42:59
Geldzaken & Recht

Wij hebben een 5 jarig contract bij gas uw huis veilig kan ik hier onder uit

Ik neem aan dat je uwhuisveilig.nl bedoeld? dan gaat het dus over een alarminstallatie.

kosteloos opzeggen voordat het contract is afgelopen, is niet mogelijk.

je kunt nu wel alvast de opzegging regelen. houdt in de gaten dat je hiervan een bevestiging krijgt. zo niet: er boven op blijven zitten.

https://www.uwhuisveilig.nl/veelgestelde-vragen/veelgestelde-vragen-voor-klanten/#nofollow" target="_blank">https://www.uwhuisveilig.nl/veelgestelde-vragen/veelgestelde-vragen-voor-klanten/#nofollow

https://www.uwhuisveilig.nl/veelgestelde-vragen/veelgestelde-vragen-voor-klanten/#nofollow" target="_blank">hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
wij verzoeken u een aangetekende brief te sturen naar: postbus 60421, 1320ag almere of een e-mail naar: info@uwhuisveilig.nl. vermeld hierbij a.u.b. uw volledige adresgegevens en de reden van opzegging. ook kunt u hiervoor het formulier op de website gebruiken. uw opzegging zal per einde van uw contractperiode gelden.