Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 06-04-2016 20:38:23
Voeding & Gezondheid

Wat kun je doen als je buiten wilt zitten op balkon en rondom je wordt gerookt

Ik vind de instelling vd meeste hier wel een beetje vreemd hoor. dus dat je pech hebt en maar moet vluchten. is zo'n balkon niet juist om oa van de frisse lucht te genieten!? en dan zijn er een paar die dat vergallen en dan zou jij fout zitten om daar iets van te vinden!? die rokers gaan dubbel in overtreding tov de enige universele wet namelijk die van "doe geen kwaad". op de eerste plaats doen ze zichzelf kwaad want we weten allemaal dat rook niet bevordelijk is voor je gezondheid. op de tweede plaats doen ze andere kwaad aan door ze zonder pardon blood te stellen aan duizende stoffen die enkel verslaafden willen inademen.

nu ben ik zelf niet zo zeer voorstander van democratie aangezien ik door heb dat statisme ook democratie niet kan werken. maar de meeste nederlanders zijn best wel in hun nopjes van democratie echter als het op roken aan komt moet die minderheid gewoon z'n gang kunnen gaan!? en aangezien we nogal dicht op elkaar zitten gezien het gebrek aan ruimte / overvloed aan mensen binnen de landsgrenzen is het des te idioter (de logica is zoek).