Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronny530 - 08-04-2016 18:44:23
Voeding & Gezondheid

Wat kun je doen als je buiten wilt zitten op balkon en rondom je wordt gerookt

Rokers zijn het uitschot van de samenleving geworden en moeten in kampen ondergebracht worden zodat de ex rokers niet meer met hun verslaving geconfronteerd kunnen worden maar dit terzijde. rokers zijn juist goed voor de economie want ze betalen belasting over de tabak en de torenhoge accijnzen en ook nog een btw of een goedje van zeg 40 gram shag.
stel je eens voor dat we massaal stoppen met zaken die niet goed voor ons zijn zoals een sigaret roken, een borrel op zijn tijd en de auto de deur uit doen dan gaat ons landje failliet. u klaagt om het klagen want in ons landje is het niet bijster vaak windstil. en dan nog toen op school de betekenis van het woord tolerantie werdt uitgelegd heeft u blijkbaar zitten slapen.