Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 23-04-2016 12:20:12
Geldzaken & Recht

Huurverhoging door belastingdienst

Flauwekul natuurlijk, want iedereen die een sociale woning wil, moet al een inkomensverklaring + zijn/haar laatste salarisstroken inleveren. dus iedere wbv weet toch al het inkomen. alleen wat je in de loop der jaren meer gaat verdienen, wist de wbv dan niet.

en als jij huurverlaging wilt, zul je ook met je 'billen bloot' moeten, maar dan vind je inbreuk op je privacy ineens geen probleem meer? concluderend: leidt het tot een huurverhoging vind ik mijn privacy belangrijk; leidt het tot een huurverlaging interesseert die privacy me geen bal.





door jaukema - 22 apr 2016 om 17:35 
1 antwoorden / 0 vragen

 

dacht altijd dat mijn inkomsten niet gedeeld mogen worden, waarom wel met een woningcorporatie? dan kunnen mijn (geheime) gegevens wel met iedereen gedeeld worden. als het zo is, kan de belastingdienst de 'digid' wel opheffen dan kan iedereen bij mijn gegevens.
volgens de belasingdienst gaat de huurverhoging over de inkomsten van 2014. inmiddels heb ik geen werk, dus het inkomen is aanzienelijk gedaald. kan ik bezwaar indienen?