Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ro
Robert923 - 06-06-2016 09:04:09
Voeding & Gezondheid

Afvallen met slimfruit

Nee, beste elsroos,
slimfruit is dus niet gratis, zoals ze in een advertentie op de startpagina van zeelandnet voorstelde om een proefpakket aan te vragen. dus heb ik dat proefpakket aangevraagd, dat zou gratis zijn, echter zonder vermelding wat er nu op hun site staat, dat je wel moet betalen. ze hebben getracht onrechtmatig via automatische incasso euro 68,- van mijn ing bankrekening te incasseren, echter heeft ing mij gelukkig op tijd gewaarschuwd, aangezien slimfruit nimmer een incasso machtiging tot het automatisch incasseren van gelden van mijn ing bankrekening hebben gekregen en zeker geen door mijzelf persoonlijke ondertekende incasso machtiging.
nu ontvang ik dus aanmaningen via de nederlandse incasso centrale over 2 rekeningen welke ik niet zou hebben betaald, incassokosten, rente. ik heb nimmer ooit een overeenkomst met slimfruit gehad noch ondertekend en toch flikken ze dat om mensen gewoon ordinair te misleiden en te bedonderen en te bestelen van hun zuur verdiende geld. alles komt via e-mails binnen en antwoorden van mij met onderbouwde commentaar van mij worden nog niet eens beantwoordt. noch werd een bijsluiter geleverd. zelfs ook niet toen ik er om vroeg aan slimfruit. ze willen alleen maar geld incasseren. nota bene ben ik ook nog 1 week ziek op bed geweest vanwege het inslikken van 1 capsule, hierdoor kreeg ik hevige darmklachten, darmkrampen, maagpijnen en hevige diaree (dysenterie). de dokter thuis geweest en medicijnen gekregen. ik heb slimfruit van wanprestatie en een het plegen van een onrechtmatige daad beschuldigd en gesommeerd om mijn medicijn- en dokterskosten te vergoeden. geen enkele reactie. alleen na enkele weken een aanmaning van de nederlandse incasso centrale of ik een slordige euro 120,- wilde betalen i.v.m. 2 zogenaamde niet betaalde rekeningen, incassokosten en rente. gisteren zondag 5 juni 2016 wederom per e-mail een aanmaning ontvangen van die ned. incasso centrale. klacht ingediend bij de n.v.i. nederlandse vereniging van erkende incassobureaus. wat een waardelozen situatie, je wordt gewoon belazerd. dus niets is gratis, ja , de zon, de regen enz... groetjes. r.