Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

renehk - 22-06-2016 14:22:27
Huishouden & Energie

Heeft iemand ervaring met een traplift en wat zijn ongeveer de kosten?

Als ik eraan toe ben koop ik in ieder geval geen traplift van stannah. voor mijn moeder hebben we destijds een stannah traplift gekocht voor een prijs waar ik ook vandaag nog nachtmerries van krijg. 
er waren toen geen tweedehands liften te koop of te krijgen want daar had (zie verder) toen niemand belangstelling voor.
toen mijn moeder overleden was, was stannah niet bereid om het ding, desnoods gratis, te demonteren en af te voeren. dat hebben we zelf moeten doen. een gigantische- en rotklus. 
ook hebben we toen - eerst - overal in de buurt (onder meer bij alle verzorgingshuizen) het apparaat gratis aangeboden. maar er was zelfs voor de stoel, die er werkelijk perfect uitzag, totaal geen belangstelling, ook niet bij het chinese restaurant in de buurt, dat een zelfde merk traplift had. 
moraal: koop een traplift zo vroeg mogelijk, dan gaat hij misschien nog een paar jaar mee. 
ik heb onlangs gelezen dat een traplift gemiddeld 3 maanden gebruikt wordt, omdat veel mensen hem pas aanschaffen als het eigenlijk niet meer nodig is. vandaar dat deze m.i. schandelijke handel zo winstgevend is en ze op een traplift vaak "levenslange" garantie geven. wat is tenslotte 3 maanden garantie? 
maar ik herhaal: koop geen stannah. dat zijn vreselijke afzetters die geen enkele vorm van service geven.