Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1 - 14-07-2016 01:30:50
Voeding & Gezondheid

Rainsoul

In het algemeen kunt u ervan uitgaan dat mensen die zich speciaal ergens aanmelden om iets waar nogal wat kritiek op is toch te promoten, dat die zelf er voordeel van kunnen hebben om dit te doen, zelf mogelijk aan het product verdienen.
ik zou maar ter harte nemen wat er hier zoal aan reacties gegeven is en niet blijven zoeken naar en hopen op een of ander magisch spul dat dan super zou zijn want dan geeft u zichzelf valse hoop, eigenlijk net zoals dergelijke producenten en hun vertegenwoordigers en verkopers doen.
het is al gezegd, als dat product zo geweldig zou zijn, dan zou dat bekend zijn bij oncologen c.s., want daar belandt nogal wat informatie.
u kunt vooral ook maar beter ter harte nemen wat @costnix hier meldt, daar schiet u meer mee op. alsmaar bezig zijn met wat u ooit als ziekte gehad heeft schiet u niks mee op.
bespreek e.e.a. nog maar eens met uw huisarts, bijv. ook wat @reflecs noemt, sportvoeding, of dat wat ik meldde wat vroeger de naam astronautenvoeding had, maar stop svp voor uw eigen bestwil met zoeken naar dubieuze producten waar alleen de producenten c.s. aan willen verdienen en die u handen vol geld kosten.
degene die u dit spul adviseerde had er maar een maand baat bij volgens zeggen en daarbij kan mogelijk zelfs een rol spelen dat als je graag wilt dat iets werkt, dat je dan gaat denken dat het werkt, al is het maar een maand lang.