Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
koalafruit - 28-07-2016 23:23:52
Winkels & Webshops

Ikea onveilig traphekje en nachtlampje

Nogmaals voor allen: we hebben die dingen online besteld en thuis laten bezorgen. juist omdat we geen auto hebben. juist omdat de ikea voor ons zo lastig te bereiken is.
 
als dan een product niet deugt, vind ik dat ikea ook een fatsoenlijke oplossing dient aan te bieden voor mensen zoals ons. wij zouden ons niet in allerlei bochten hoeven moeten wringen, omdat zij onbetrouwbare veiligheidsproducten voor kinderen op de markt hebben gebracht.
 
en ja, als een kind door een traphekje kan vallen en geëlectrocuteerd kan worden door een nachtlampje (plus die niet werkende branddeken), vind ik dat een dramatisch slechte score voor de ikea veiligheidsproducten. ze mogen blij zijn dat er geen echte doden zijn gevallen.
 
als je iets laat thuisbezorgen door ikea en dat gaat stuk, komt ikea het ook aan huis maken. juist omdat je het thuis hebt laten bezorgen. waarom dan niet hun onveilige rommel ophalen.
 
ik vind alle reacties die erop neer komen dat ik het zelf maar moet op lossen, en maar iemand moet vragen om op en neer van nijmegen naar duiven te rijden, die dan daar ook nog eens moet wachten tot het zaakje is afgehandeld veel te kort door de bocht. ik leef niet in een wereld waar iedereen maar een auto heeft.
 
bovendien is die opmerkimg nu drie keer gemaakt door iemand. na één keer snapte ik ook wel dat dit een mogelijkheid was. sterker nog: dat had ik van te voren ook al bedacht. maar voor die mogelijkheid moet ik naar een buur of een collega die ik eens per week zie, om dat te vragen. of die een middag wil opofferen voor een reeks productiefouten van ikea. dat vind ik zelf overvragen.
 
dus nogmaals: als iemand zich aanbiedt: graag! stuur maar een pm! als je jezelf niet aanbiedt, dan heeft het niet zo'n zin om de vierde, vijfde, zesde te zijn met weer dezelfde opmerking. dat draagt niet zoveel bij aan het gesprek.