Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 11-08-2016 22:19:03
Geldzaken & Recht

Pensioen bij meeus zelf regelen kost € 275 ??

Er zijn nog veel meer adviezen te geven. als voorbeeld. de rente is op dit moment superlaag, dus als u het zich kunt permiteren, zou u die uitkering nog een tijdje op een bankspaarrekening kunnen laten staan, en wachten met de uitkeringsfase. 

ook is het verstandig, als u dat kunt lijden, om de uitkering pas in te laten gaan in het jaar dat u het hele jaar aow hebt ivm de belastingheffing. 

als voorbeeld, bij centraal beheer kan men een en ander, dus de uitkeringsfase, of nog een tijdje een bankspaarrekening in verhouding voordelig zelf regelen, maar men moet dan via internet een test afleggen, zodat zij kunnen vaststellen, dat u weet wat u doet. 

het is niet netjes, maar u zou iemand anders die test kunnen laten maken, terwijl u er naast zit, zodat u weet wat er gevraagd wordt. want als u de test niet voldoende maakt, mogen zij niets afsluiten zonder hun advies, lees extra kassa inkomsten.