Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

altijdgeluk
altijdgeluk - 12-08-2016 11:47:53
Voeding & Gezondheid

Medische advies gevraagd

Ik wens u veel sterkte! over zuurstoftherapie weet ik niets. wel over acupunctuur, met behulp van acupunctuur kan het immuunsysteem ondersteunt worden. of dit in uw geval voldoende is, kan ik niet beoordelen. maar een paar behandelingen kunnen uw het antwoord geven en zijn veel goedkoper.

er is een homeopathisch middel, verkijgbaar via sanopharm (punt com) dat goed werkt bij botontsteking. er is een reeks middelen voor diverse aandoeningen. het bijzondere van deze middelen is dat ze getest kunnen worden met de vas - de pols van nogier - een non invasieve methode. zo kan de therapeut een reeks middelen binnen één sessie testen, om het meest geschikte voor de cliënt, op dit moment, te vinden. 
ik heb persoonlijk zeer goede ervaring ermee, al ben ik geen liefhebber van middelen. ook mijn cliënten hebben goede ervaringen met deze middelen (ik stuur hen door naar een collega, omdat ik zelf niet met middelen werk.)

deze beide wegen belasten het lichaam niet, maar ondersteunen het. ik wens u heel snelle genezing.