Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 22-08-2016 00:59:28
Huishouden & Energie

Houtrook chroom-6

@student538 alias @gezondheid alias @keesl (en hoeveel meer aliassen: @ ?), u had toch al erg snel last van allerhande, zoals bijv. al als scholier in 2007 vond u dat er te weinig zuurstof in het klaslokaal was: https://radar.avrotros.nl/forum/viewtopic.php?f=84&t=55632" target="_blank">https://radar.avrotros.nl/forum/viewtopic.php?f=84&t=55632 , en geluid vond u ook al niet best, zoals bijv. ultrasoon als kattenverjager. ook vroeg u of het toegestaan is om een mosquito in het portiek van de flat te plaatsen tegen hangjongeren, en ca een maand later of u tegen de muizen in de kamer van de baby een ultrasoon geval kunt plaatsen. de schadelijkheid van led roerde u ook aan en vervolgens of u dat in de babykamer kunt gebruiken.
eigenaardig vind ik dat u het enerzijds over wonen in een flat heeft en aan de andere kant over hout in de tuin van de buren. kijkt u dan ook nog met een verrekijker?
en zo gaat het maar door onder verschillende namen al vanaf 2007. het internet staat er vol mee, en diverse forums waar men al vaker gezegd, gevraagd heeft er eens mee op te houden.
ik begrijp ook niet dat u daar alsmaar tijd voor heeft, iemand die werkt heeft vast wel wat anders te doen, en als je ook nog een gezin met kleine kinderen hebt....

https://radar.avrotros.nl/forum/viewtopic.php?f=84&t=55632" target="_blank">