Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 19-09-2016 16:06:59
Computers & Telefonie

Wat is een goede vervanger voor een hp printer?

Als u het nog niet gedaan heeft zou ik eerst bij een hervulwinkel te rade gaan, bijv. inkstation/refill24. vragen of die problemen er ook zijn als u uw cartridges laat hervullen.
anders zou ik eens in de consumentengids van 2014 kijken naar het overzicht van inktgebruik bij weinig gebruik van de printer. voor mij was dat overzicht destijds reden om een brother te kopen (dcp-j132w). het kan tot 420% verschillen. ik had voorheen canon's en vond dat die nogal veel inkt verbruikten bij weinig gebruik.
verder is der de test van 2016: http://www.oeps-inktop.nl/beste-koop-printer-consumentenbond-brother-dcp-j4120dw/" target="_blank">http://www.oeps-inktop.nl/beste-koop-printer-consumentenbond-brother-dcp-j4120dw/
u zou in die gids van januari eens kunnen kijken of er weer een dergelijk overzicht in staat, of mogelijk in latere edities. de consumentengids kunt u eventueel in de bibliotheek inzien.