Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Lu
Lucieke - 20-09-2016 08:20:29
Computers & Telefonie

Wat is een goede vervanger voor een hp printer?

Waar gaat dit over?
als dit het verdienmodel is van een fabrikant: een spotgoedkope printer aanbieden en dan je centen verdienen met de inktpatronen. daar is niks mis mee. en de inkt in de originele patronen is veel beter dan de chinese rommel in de namaak. (kijk maar naar de tests van inkt op de consumentenprogramma's allerhande, ook kassa geloof ik)
kijk, eerst bijna niets willen uitgeven aan een printer en daarna bijna niets willen uitgeven aan inkt. wat komt daarna? het papier is te duur?
tegenwoordig wordt bijna alles uitgeprint. leven we in een maatschappij waar nagenoeg alles digitaal is en ook op die manier kan bewaard en verstuurd worden, willen we tóch alles uitprinten.
ik geef toe: er zijn twee merken (hp en epson) die het wat té bont maken met hun inktpatronen, op het bedriegelijke af zelfs, maar wanneer je zoveel mogelijk digitaal afhandeld heb je jouw printer niet zoveel meer nodig. ik heb een ander merk printer en gebruik de originele patronen, ben dagelijks druk in de weer op het vlak van administratie en facturen en dien de patronen een tweetal keren per jaar te vervangen. dit kost me dus ongeveer €60,- per jaar. dit is amper €5,- per maand. dat is toch het einde van de wereld niet!