Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sm
smaass1962 - 08-10-2016 11:46:07
Voeding & Gezondheid

Afvallen met slimfruit

Hallo anke,
ik heb hetzelfde meegemaakt met slimfruit, echter ik heb de tweede zending aangebroken en dus nu wel betaald.
ik was in de veronderstelling dat het na de proefzending klaar was, maar dat was dus niet het geval..
in de voorwaarden van slimfruit las ik dat je zelf moest opzeggen na de proefzending, dus vond ik het terecht dat ik nog eenmalig betaalde, hoewel het een slimme streek van hen is; bij het bestellen vd preofzending wordt dit nergens verteld..
ik heb de daarop volgende incasso  teruggedraaid en vervolgens ontving ik een brief van het incassobureau.
ik wilde verhaal halen, maar kreeg geen gehoor bij het incassobureau en na een mail van mij ontving ik ineens een betalingsherinnering van de betaling die ik dus gedaan had...
ik heb vandaag een mail de deur uit gedaan naar slimfruit dat ik geen zendingen meer wil ontvangen en ook alle evt. incasso's zal terugdraaien.
hopelijk is dit het laatste contact dat ik met hen zal hebben en hoor ik net als jij niets meer van hen, anders krijgt e.e.a. alsnog een vervelend staartje..