Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 11-10-2016 20:11:50
Winkels & Webshops

Zorgtoeslag.nl

Hallo roelinda tip , 

het staat duidelijk op de site , is geen oplichting en ook niet misleidend , er word toestemming gevraagd om akkoord te gaan met de voorwaarden .

hoe vraag ik mijn zorgtoeslag aan?
nadat u het stappenplan hebt ingevuld en u ziet hoeveel zorgtoeslag u kunt ontvangen, kunt u ervoor kiezen om de zorgtoeslag door ons aan te laten vragen. daarbij hebt u geen digid nodig, bovendien voeren wij extra controles uit voordat wij uw aanvraag verwerken en indienen. wij rekenen voor deze dienstverlening een eenmalige vergoeding van € 39,50, waarvoor wij na het stappenplan uw toestemming vragen. wanneer u met onze voorwaarden akkoord bent gegaan, krijgen wij de aanvraag binnen in ons systeem. 

en zit ik dan aan zorgtoeslag vast?
nee. nadat u de aanvraag bij ons hebt ingediend, zit u nog nergens aan vast. u heeft namelijk nog 14 dagen de tijd om uw aanvraag te annuleren. dit kan telefonisch of per e-mail en bovendien zonder opgaaf van reden. na deze 14 dagen zullen wij de aanvraag verwerken en indienen bij de belastingdienst. 

bron : zorgtoeslag.nl 





door roelinda tip 11 okt. 2016 om 20:05 
antwoorden / vragen


hij heeft op zorgtoeslag.nl een commerciële site zijn gegevens ingevuld en dacht dat dit de site van de belastingdienst was waar hij zijn zorgtoeslag aanvroeg. hij krijgt nu een rekening van 39.50€. omdat zij zijn gegevens doorsturen. voelt als oplichting omdat ze in principe niks doen, maar misleidend te werk gaan.