Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Martin_B - 01-11-2016 07:24:58
Voeding & Gezondheid

Rainsoul

Hallo theuleut,

iemand bij mij in de straat beveelde het me aan. en ben inmiddels zelf een gebruiker. ik moet wel toegeven dat ik erg sceptisch was in het begin,vooral omdat ik niet echt specifieke klachten had. ik ben er mee naar een natuurgeneeskundige geweest in de hoop dat ze me er meer over kon vertellen. ik ben het gaan gebruiken en ik moet zeggen, ik slaap dieper en word uitgeruster wakker. verder heb ik meer energie en een betere focus. met sporten merk ik ook dat ik gewoon " lucht" over houd.
zeer tevreden met het resultaat heb ik het aanbevolen aan mijn ouders die ook wel interesse hadden.
mijn moeder heeft inmiddels minder rugklachten en geen overgangsklachten meer. mijn vader kampt met diabetes type 2 en zijn bloedsuikerspiegel is ook stabieler.

voor de mensen die het hieronder hebben over een potje vitamine van een of ander huismerk.. geef je geld liever aan iemand die het echt kan gebruiken of spoel het gewoon door de gootsteen, dat heeft hetzelfde effect.

wat betreft het bedrijfsconcept en netwerkmarketing: het is niet mijn ding en zal het ook nooit worden ook. deze vorm van vermarkten is immers niks mis mee. we maken toch al reclame voor alles en iedereen de hele dag door. ik ben blij dat onze buurman het heeft aanbevolen. en dat daar een zogenaamde winstmarge/commissie tegenover staat  o.i.d. heb ik vrede mee. lijkt mij toch goede bedrijfsvoering?  neemt niet weg dat ik het product erg goed vind en me er zelf van overtuigd heb inmiddels.

ik hoop dat u hier iets aan hebt.