Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 15-11-2016 17:53:56
Voeding & Gezondheid

Rainsoul

Huppelakee, daar is nummer 10.

@mgreefhorst heeft zijn http://whois.domaintools.com/myrainlife.com" target="_blank">website geregistreerd in 2012 en komt hier met een goedkoop, verzonnen en geacteerd verkooppraatje alsof hij sinds januari 2016 baat heeft bij zijn achterlijk dure producten. eigenlijk geeft hij indirect aan, dat dit spul helemaal niet werkt, dan wel pas na meer dan 4 jaar.
de website is van april 2012 en hij is pas begonnen met (zijn eigen) producten te gebruiken in januari 2016? vertrouwde hij zijn eigen producten niet?

en dan de (3) 'testimonials' op die website: uiteraard alle 3 zéér lovend.......
denkt @mgreefhorst nu werkelijk dat de hele wereld gek is behalve hijzelf?

maar zoals reeds voorspeld, blijft het bij deze reactie, misschien nog een laatste stuiptrekking en dan 'verdwijnt' @mgreefhorst weer in de analen van deze kassawebsite.

oh ja.... de titel 'natuurgeneeskundige' is geen beschermde titel, d.w.z. dat letterlijk iedereen zich zo mag noemen, dus ook iedere ...
ik neem dus maar gemakshalve aan, dat @mgreefhorst geen echte, beschermde titel heeft??

wat ik niet begrijp is dat iemand die een 'bedrijfje' heeft om geld te verdienen (want daar draait het uiteraard om), zichzelf zo voor schut zet en dan hoopt dat iemand daar intrapt.
ps: met dank aan het speurwerk van @reflecs.