Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

rainseedpower.com - 20-11-2016 17:05:20
Voeding & Gezondheid

Rainsoul

Beste theeleut,

het enige antwoord wat we kunnen geven is dat je zelf eens risico vrij een doos uitprobeert. en dat kun je gewoon doen door te bestellen als een klant via iemand zijn/haar weblink. er zit een 30 dagen niet goed geld terug garantie op waarbij je 29 zakjes uit kunt proberen (30 stuks in een doos). bij niet tevreden of geen resultaat stuur je gewoon het laatste zakje terug naar het hoofdkantoor voor een refund van je doos (zonder de verzendkosten). oftewel, je kunt gewoon zelf het uittesten en zelf ervaren wat het met jou doet. simpel toch?

waarom denk je dat die distributeurs enthousiast zijn? omdat het daadwerkelijk meer doet dan de gebruikelijke vitamines (90% is synthetisch gemaakt), kruiden, superjuices (aloe vera of andere juices) en essentiele olien die ze al gebruikten. iedereen heeft chronisch nutrienten tekort. we halen niet meer de nutrienten en anti-oxidanten uit onze huidige groenten en fruit in vergelijking tot 30/40 jaar geleden. en we krijgen ook nog eens 100x meer pesticiden, toxines, hormonen, antibiotica en straling binnen dan onze grootouders. geen wonder dat er zoveel mensen zijn die te kampen hebben met vermoeidheid, kwaaltjes, ziektes en allerlei ontstekingsprocessen. de gebruikerservaringen van veelal gewone klanten zijn te vinden op https://www.facebook.com/groups/raintestimonialsnlbe/
en om dat ook nog eens te bekrachtigen kunnen we meedelen dat er steeds meer artsen, apothekers, therapeuten, dietisten, fysiotherapeuten, athleten, sporters en zelfs tandartsen onze producten gebruiken en aanbevelen.

grappig om de onwetende reacties van mensen hier te lezen die geen verstand hebben van referral marketing, iedereen doet het al automatisch. als je een goede ervaring hebt over een restaurant, winkel of een product deel je dat automatisch met je omgeving door erover te vertellen...toch? facebook is een groot referral platform. wist je dat coca cola ooit zo gestart is begin 1900? share to earn is de toekomst. kijk maar naar air-bnb en uber, zo ook netwerkmarketing. geen voorraden meer, maar ouderwetse mond tot mond reclame. van bijna alle producten die je in een gewone winkel koopt gaat 90% op aan tussenhandel en aan marketing... 90%!!! en wie wordt er het rijkst van? juist, de directeuren en ceo's van als die tussenhandel- en marketing bedrijven en de mensen op de werkvloer krijgen een hongerloon. vind je dat eerlijk?
netwerkmarketing bedrijven zijn veel ethischer en vinden die tussenhandel en reclame onzin. ze kiezen ervoor om mensen zoals jij en ik een mogelijkheid te bieden zelf een business op te kunnen starten voor een prikkie en verdelen 50% van wat prodcuten waard zijn onder mensen zoals jij en ik. dat is vele malen eerlijker.

piramide???... volgens mij zijn dat van die mooie oude gebouwen in egypte. een piramidespel heeft alleen maar met geld te maken en is zwaar verboden bij de wet en heeft totaal niets met netwerkmarketing te maken. mensen doen hun huiswerk niet goed en strooien maar met kreten uit onwetendheid, terwijl ze geen idee hebben van wat het eigenlijk inhoud.

share to earn is nog niet echt bekend in nl, en daardoor vinden mensen dat vreemd. begrijp ik ook wel want als je mensen 30 jaar geleden meedeelde dat je een franchise ging starten, verklaarde iedereen je ook voor gek, en kijk nu eens, de gewoonste zaak van de wereld. er zijn veel verschillende netwerkmarketing bedrijven, en ja bij velen is het businessmodel ouderwets en moet je je vrienden en familie bombarderen met nietszeggende producten om er een business uit te slepen, maar daar staan wij ver van af. daar hebben we zelf ook een enorme hekel aan, dat zijn de mensen en bedrijven die het kapot maken.... wij zijn allen onafhankelijke distributeurs die blij zijn om mensen te kunnen en te mogen helpen zonder gepush. wij mogen dus en dat is een hele andere insteek. wil je meer info neem gerust contact op en ik leg het je wel eens uit.
www.rainseedpower.com