Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

schramoo7
schramoo7 - 21-12-2016 00:45:42
Voeding & Gezondheid

Rainsoul

jammer dat men meteen aan piramide spelletjes denkt, dit is het allemaal namelijk niet. als je goed nadenkt zit iedereen die werkt in een groot piramide spel. 


soul is erg goed voor de gezondheid en mensen hebben er baat bij. bij de schijf van 5 van het voedings centrum zet ik vraagtekens. tegenwoordig zijn groentes niet meer de hoogwaardige groentes die natuurlijk geteeld zijn. veel is gemaninpuleerd en bevatten niet meer de voedingstoffen die wij nodig hebben. we worden allemaal ouder dan vroeger, maar onze ouderdom gaat vaak gepaart met gezondheids klachten. en dit is vaak de oorzaak van tekorten aan goede voedings stoffen. maar wat krijg je bij de dokter.. een pilletje waardoor je je beter voelt. maar de echte oorzaak word niet aangepakt. waar drijft de pharmacie op? op verkoop! wist je dat bijvoorbeel bayer, de pillenboer ook zaden maakt voor onze groentes. denk je nu echt dat zij er baat bij hebben dat mensen gezond blijven?