Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 21-12-2016 18:06:40
Voeding & Gezondheid

Rainsoul

@schram007,

het gaat in principe niet eens of het goed is voor de gezondheid, want daar twijfel ik niet eens aan. als het namelijk ongezond (gevaarlijk enz.) was, was het, aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, niet eens op de markt gekomen / mogen komen.

het gaat in hoofdzaak om de véél te (achterlijk) dure pilletjes (of wat voor een naam er ook aan gegeven wordt),  en de sprookjes die zij verspreiden. misleiding, leugens en totaal nietszeggende onzinverkooppraat. zoiets kun je in amerika doen, maar nederlanders zijn daar, over het algemeen, veel te nuchter voor en denken eerst na om in die onzin(verkooppraatjes) te trappen (althans veruit de meesten). ook hersenspoeling komt erbij kijken.

en hoe 'toevallig' komen er telkens weer personen om de hoek kijken die weer een poging doen om dit spul weer positief in de kijkert te zetten. de meesten komen héél 'toevallig' (...) op deze site, om weer een onzinleugenverkooppraatje te houden, waarna betreffende persoon weer in de annalen van deze site verdwijnt, ofwel een ordinaire spammer...... u bent daar een uitzondering op.

ik zie dat een gebruiker van deze site zijn persoonlijke gegevens op de myrainlifesite al verwijderd heeft. eigenlijk ook logisch want hij hield een ordinair verkooppraatje voor zijn eigen site, alsof hij een toevallige klant was. gelukkig werd daar snel doorheen geprikt.