Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 07-01-2017 15:51:33
Geldzaken & Recht

Hoe betrouwbaar is het bedrijf cortdaed

Ik vind het nogal moedig en een teken van in de knoei zitten (misschien ook iemand willen helpen?) om met je eigen uitzonderlijke en herkenbare naam hier publiekelijk om raad te gaan vragen.

met mijn laatste link geven betroffenen aan waarmee ze ooit in de knoop geraakt zijn en er zelf niet meer uitkwamen, resp. waarom de instanties niet (op tijd) werkelijk konden helpen. dat zijn echte ervaringen.

reageerders die persoonlijk geen ervaring gemaakt hebben, zoals ik, worden nu 'platgemaakt' met onnozele tegenvragen en domme opmerkingen i.p.v. de vraag van de vraagsteller serieus te nemen en ook werkelijk (veel) tijd in de zo goed mogelijke beantwoording te steken.

in beide gevallen is het een soort van tijdverdrijf, de ene is con-structief en de ander des-structief bezig. zoals al eerder opgemerkt, zijn er dominante aapjes op deze v&b-apenrots en gunnen anderen geen vrijheid.