Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 07-01-2017 17:40:47
Geldzaken & Recht

Hoe betrouwbaar is het bedrijf cortdaed

@hansje

maar u begrijpt het niet helemaal, geloof ik. de ts stelt in oktober een vraag, inderdaad onder haar eigen naam. zij krijgt een aantal adviezen, maar komt niet meer terug op de site.

dan plaatst hier ruim twee maanden later iemand anders hier een uiterst lovende reactie over die club. dat mag, maar daar mogen ook kanttekeningen bij geplaatst worden. en die reageerder gaat dan ook nog compleet onfatsoenlijk uit zijn dak.

u gaat rechercheren, maar voor wie? u gaat die club aanschrijven, maar voor wie? de ts hebben we niet meer teruggezien en die ander is al helemaal happy. dan plaatst u ook nog een reclame van cortdaed en alsof iedereen niet kan lezen ook nog een keer hun adres en als u daar over bevraagd wordt, waarom u dat doet, gaat u een beetje wild om u heen schoppen over de andere reageerders. 

beetje wonderlijk allemaal.