Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

AWYeah28
AWYeah28 - 24-01-2017 23:03:39
Geldzaken & Recht

Dwangsom voor verkoop imitatie calvin klein

Beste m. dikkel,

een advocatenkantoor stuurt over het algemeen als eerste brief een 'bangmaker': harde taal, hoge bedragen. uit uw vraag valt duidelijk af te leiden dat dit succesvol is geweest. die dwangsom kan, zoals eerder werd vermeld, niet door een advocatenkantoor worden opgelegd. wat er in de brief wordt bedoeld, is dat het kantoor voornemens is te proberen de genoemde dwangsom via de rechter af te dwingen wanneer u met uw praktijken door blijft gaan. dus stop onmiddellijk met de verkoop van namaakartikelen, verwijder alle advertenties die u heeft staan en begeef u naar de dichtstbijzijnde https://www.google.nl/search?q=rechtswinkel" target="_blank">rechtswinkel voor hulp bij het beantwoorden van de brief. misschien is het niet eens nodig de brief te beantwoorden, afhankelijk van hoe minderjarig u precies bent (onder de 14 zal het advocatenkantoor een zaak tegen uw https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/ouderlijk-gezag/vraag-en-antwoord/rechten-plichten-ouderlijk-gezag" target="_blank">ouders of verzorgers moeten beginnen).

het advocatenkantoor behartigt de belangen van de merken die nagemaakt worden en die zijn allang blij dat er weer een verkoper van de markt af is. de kans dat er een rechtszaak doorgezet wordt voor twee minderjarigen die af en toe een neponderbroek via marktplaats verkochten lijkt me erg klein.

sterkte.