Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies - 30-01-2017 15:58:41
Winkels & Webshops

Ervaring met www.dresslily.com

Marita, sorry, ik blijf bij mijn standpunt dat je niet zomaar kunt zeggen dat een site onbetrouwbaar is louter en alleen omdat een shop in china zit. dat een site geen kvk enz. vermeldt, zegt ook niets / lang niet alles. nederlandse wetgeving telt nu eenmaal niet voor china enz. 

ik heb enkele slechte reviews door genomen, diverse klachten die ik lees is 1) dat levering lang op zich laat wachten 2) zij niet door hadden dat de shop in china zit. bovendien zijn veel reacties uit de usa, daar is de douane nog veel strenger dan in nederland, dus mensen die schrijven niets te hebben ontvangen: dat zou daar wel eens mee te maken kunnen hebben.

zie trouwens ook veel 4**** en 5***** reviews https://www.trustpilot.com/review/dresslily.com" target="_blank">https://www.trustpilot.com/review/dresslily.comhttps://www.trustpilot.com/review/dresslily.com" target="_blank">door marita5 - 30 jan. 2017 om 15:25 
1453 antwoorden / vragen

0

@carola.83 oor carola.83 30 jan. 2017 om 14:55 
8801 antwoorden / 20 vragen


marita, ik lees hier al 2 ervaringen van mensen die wel degelijk geleverd hebben gekregen. alleen wordt dit negatief omdat de mensen zelf niet opletten waar die shop zit waardoor 1) levering lang kan duren en 2) er bijkomende kosten zijn. wedden dat die andere ervaringen veelal op die 2 punten gebaseerd zijn en een shop daardoor een slechte beoordeling krijgt? je moet niet alleen naar het cijfertje kijken, maar naar de reden waarom er een negatieve beoordeling wordt gegeven.
lees dan hier maar eens de ervaringen , 

https://www.trustpilot.com/review/dresslily.com" target="_blank">https://www.trustpilot.com/review/dresslily.com