Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

uwjurist
uwjurist - 19-02-2017 09:38:39
Geldzaken & Recht

Eigenaar woning betreed woning wanneer bewoner huurhuis niet thuis is


door carola.83 - 16 feb. 2017 om 09:52
klopt dat ts ook kan volstaan met het vervangen van het cilinder (heb ik zelf ook gedaan), maar dan moet ts wel precies de voor het slot geschikte cilinder kopen. niet iedereen weet dat uit te pluizen. het aanbrengen van een penslot is nauwelijks duurder en heb je meteen een extra beveiliging.


 


zo'n bijzetslot vereist erg veel werk om te plaatsen. dat moet iemand ook maar kunnen en willen (of ervoor betalen om dat te laten doen). de meeste bijzetsloten worden overigens te hoog geplaatst (boven het normale slot) en hebben dan ook weinig veiligheidsfunctie. de kwetsbaarheid van een deur zit aan de onderste helft.


de meeste cilinders zijn hetzelfde en je kunt bij twijfel ook een paar verschillende kopen en de onjuiste terugbrengen (let erop dat het in winkel is waar je geld terugkrijgt en geen tegoedbon).


groot voordeel is dat je ze in je volgende huis waarschijnlijk weer kunt gebruiken.

met vriendelijke groet,
mr. monique doomernik