Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 02-03-2017 08:44:41
Auto & Vervoer

Mag ns om legitimatie vragen bij inleveren verlopen anonieme chipkaart?

Hallo mof , 

wil je saldo terug van een anonieme ov-chipkaart? vul dan je naam, adres, postcode, woonplaats en geboortedatum in op het formulier dat je van de baliemedewerker ontvangt. lever het formulier in bij de baliemedewerker. deze controleert je legitimatiebewijs (nederlands paspoort, rijbewijs of  id-kaart) en vult daarna het kaartnummer van je ov-chipkaart in op het formulier. vervolgens krijg je het saldo tot € 30 uitgekeerd. je betaalt € 1 administratiekosten.

de andere mogelijkheid is de kaart op te sturen aan ov chipkaart, dan hoef ik die gegevens niet mee te zenden,
maar dan moet mijn bankrekening erbij, en ook mijn naam dus.


privacybeleid
de op dit formulier verstrekte gegevens worden uitsluitend gebruikt om restitutie van het saldo uit te kunnen voeren. uw gegevens worden door ons niet opgeslagen .

wie een ov-chipkaart aanvraagt gaat akkoord met de algemene voorwaarden voor het gebruik van de ov-chipkaart. de volledige versie van deze voorwaarden kun je hier downloaden, bekijken of afdrukken: https://www.ov-chipkaart.nl/web/file?uuid=6d1c0e55-5b73-4d13-89e8-917502d43826&owner=c3293205-850e-47fb-bff7-ae830280f025&contentid=396" target="_blank">algemene voorwaarden ov-chipkaart (pdf).