Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Looyestijn
Looyestijn - 04-03-2017 12:48:18
Geldzaken & Recht

Trouwen op aow leeftijd maar niet samenwonen

Jammer dat niemand iets wil begrijpen van de situatie. het heeft met fraude helemaal niets te maken.op deze leeftijd is het krijgen van kinderen niet aan de orde. trouwen heeft oa het voordeel dat bij overlijden van een van de twee, de nalatenschap vanzelf naar de langstlevende gaat. als je dat bij de notaris wil regelen kost dat honderden euro's. er zitten bij de reacties mensen bij die denken dat je geen duurzame relatie kunt hebben als je niet samenwoont. ik denk het tegenovergestelde. (echt)scheiding komt veel minder voor.
laat iedereen toch zijn eigen keuze kunnen maken ipv door geld gedwongen, te laten wat je eigenlijk graag wilt.
jammer dat mensen ongehinderd door enige achtergrond kennis hun mening vinden te moeten geven. de informatie die mensen gaven wist ik natuurlijk al lang. ik heb contact gehad met de svb.