Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 15-03-2017 17:10:25
Vrije tijd & Tuin

Verplicht doneren bij het invullen van de oplossingen van een puzzelblad via de website

Hallo marjatw , 

hier staat ook de reden vermeld , waarom een minimum donatie van € 0,75 word gevraagd .


wincoupon


geef nu jouw win! oplossingen online door. jij bepaalt zelf aan welke prijspuzzels je mee doet.
 


doneer aan oppepper4all 


net als op de geprinte win!coupon, kun je ook online het goede doel steunen. steun oppepper4all al vanaf € 1,-. 
 


waarom oppepper4all?

oppepper4all vervult ultieme wensen van chronisch en terminaal zieken in heel nederland. inmiddels hebben ze bijna 450 wensen vervuld en ze willen graag meer! 


de 100 vrijwilligers van de stichting maken van een ultieme wens een prachtige wensdag. zij zetten zich in heel nederland belangeloos in voor patiënten. zo kunnen die even alle sores vergeten en samen met vrienden en familie genieten van een zorgeloze dag. dat geeft kracht voor de toekomst, mooie herinneringen en energie om dóór te gaan.


we hopen dat jullie voor alle chronisch en terminaal zieke mensen in nederland de komende tijd extra postzegels willen plakken, zodat oppepper4all daar prachtige dagen van kan organiseren. in elke win! wordt verslag gedaan van zo’n dag.


bedankt voor je steun!
 


let op: om de oplossingen te kunnen insturen, vragen wij je eerst een donatie van minimaal €0,75 te doen aan oppepper4all. 

bron: denksport.nl