Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harryromijn - 17-03-2017 13:43:46
Vakantie & Reizen

Vakantie turkije annuleren of niet ?

wij christenwoefwoefers zijn in menig moslimland enkel getolereerd wegens het geld, wat we daar achterlaten. in turkije wordt door electorale redenen de bevolking nog verder opgehitst, m.n. tegen duitsers en al helemaal nederlanders. als erdogan daar zijn evet haalt, zal hij zich nog vrijer voelen om zijn haat bot te vieren en bij "nee" zijn gram op onze volkeren te halen. voor die 15% op de reeds betaalde kosten –doch minder op mijn totale vakantiekosten-  zou ik onder geen voorwaarde dat risico zelfs willen nemen.


ik wil maar even wijzen op de huidige nadrukkelijke mededeling, dat er geen taxi-boycot tegen nederlanders plaats zal vinden. enkel het feit, dat dit vermeld is, betekent, dat er wel degelijk overwegingen zijn geweest. je zal er maar "hangen", afhankelijk van bagage-afhandelaren, die je koffer even laten stuiteren / incheck-balie personeel, die even hun voet op de bagage-weegschaal zet en je daardoor fors bij laten betalen voor overwicht / douane, die je zo lang ophouden dat je je vlucht mist / politie, die doelbewust de andere kant uit blijft kijken.  en dan heb ik het alleen nog maar over het vertrek. hoeft bovendien ook niet vandaag of bij aankomst t.z.t. , maar 1-2-3 weken later bij  de retourvlucht.
ik wens gewoonweg het risico niet te nemen, want ik vertrouw de turken niet meer. geen idee, wat men daar in de tussentijd wensen uit te halen.
dit onafhankelijk, of ik mijn eurocentjes nog gun aan een volk, dat zich zo mee laat sleuren en mijn land zo in een kwaad daglicht stelt.
denkend aan mijn eigen economische belangen op de langere termijn, zowel als van mijn (klein)kinderen: ik blijf wel in €uro-land, onder eu recht en in schengen-douanegebied.


wil sunweb mij niet tegemoet komen, zou ik via een andere maatschappij mijn vakantie(s) boeken.