Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
hansje klein - 22-03-2017 10:42:26
Geldzaken & Recht

Consumentenbelangen erg versnippert vertegenwoordigd

Waarom deze topic?

uit de jaarverslagen van de consumentenbond blijkt dat het aantal leden terugloopt en voor 2017 zijn de ledenbijdragen verhoogd. om consumentenbelangen te vertegenwoordige vind ik deze club met enorm veel ervaring echter wel 'de moeite waard'. momenteel zijn er enorm veel inspanningen om leden te werven: gratis minigidsen, kortingen, proeftijden met gratis toegang tot alle tests, een community werd ingericht en consumentenkracht staat op stapel.

op de community worden momenteel m.i. geforceerd door cb-medewerkers minder belangrijke voedseldingetjes e.a. geprojecteerd en als tests worden sponsjes en potgrond aangedragen. het lijkt alsof ze de weg kwijt zijn.

op zoek naar een alternatief kom ik bij de omroepen terrecht ... en dat baart mij zorgen, want een waakhond waarbij de tanden gaan uitvallen (zoals de consumentenbond) geeft negatieve ontwikkelingen in de markt meer kans en daardoor zullen de klachten niet gaan afnemen en dat de omroepen deze taak kunnen overnemen ... ? ... ik ben er niet gerust op.