Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 22-03-2017 19:23:18
Geldzaken & Recht

Consumentenbelangen erg versnippert vertegenwoordigd

Citaat": "niemand vraagt zich af, waarom er in duitsland géén slimme meters aan particulieren worden opgedrongen?"
nee, waarom zouden we? we wonen hier in nederland. u kunt dan toch naar duitsland vertrekken als het daar beter is volgens u?
en hoe zit het dan in frankrijk, belgië, de uk, spanje, enz. om nog maar enkele van de vele landen te noemen. o, dat heeft u niet onderzocht?
bedenk dan wel dat vele gepensioneerden daar in duitsland baantjes moeten nemen, hoe oud en ziekelijk ze misschien zijn, omdat ze te weinig pensioen ontvangen en ze anders niet kunnen rondkomen, en dat kinderen desnoods maar hun huis moeten verkopen wegens de wettelijke verplichting om voor de ouders te zorgen.
eigenaardig dat u dergelijke zaken niet meldt, en nog meer van dat genre.

en: "tòch probeer ik met veel tijdinvestering de consumentenbond op de rails te houden ... maar ze maken er inmiddels een potje van."
u heeft wel een hoge eigendunk. u matigt zich allerhande aan maar..... bent u inmiddels lid van de consumentenbond?
of is het dat u nergens iets aan wilt uitgeven, voor niets wilt betalen, dat anderen dat maar moeten doen en dat u dan de baas wilt spelen over o.a. de consumenten bond?
bent u aan het doordraaien?