Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 24-03-2017 17:02:00
Geldzaken & Recht

Wat zijn jouw bespaartips?

Spaaractie ... tip(s)

- dit is toch een reclame- of promotie-actie in eigen zaak ... ? wanneer de beste tips op 1 april worden gepubliceerd, 't ja, dan is het dus waarschijnlijk ook nog eens een 1-april-grap.

een goede, tenminste unieke, bespaartip is, om beter te gaan samenwerken met radar, max en/of de consumentenbond. artikelen en recherchen die door alle drie paralel gedaan blijven worden ... kan men werkelijk zich (be-)sparen!

- een tip zoals waarschijnlijk bedoeld: ga weer gewoon ouderwets cash betalen, dat geeft, absoluut, meer feeling m.b.t. geld-uitgeven en zet er figuurlijk een handrem op! check ook eens kritisch alle automatische afboekingen.

- doe vaker mee aan puzzels waarbij je iets kunt winnen (wat heeft de vara als eerste prijs aangegeven?)

- niet kòpen, maar delen/huren vind ikzelf erg zinvol en effectief  http://www.duurzaan.nl/deeleconomie-kopen-delen/" target="_blank">deeleconomie