Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ch
chevrolet400 - 07-04-2017 07:52:39
Voeding & Gezondheid

Heeft iemand ervaring met garcinia cambogia?

Hallo,

ik heb zeker ervaring met pure garcina cambogia, slechte ervaring, het middel werkt niet, als het daadwerkelijk zo goed had gewerkt dan zat heel nederland aan dit middel en had niemand overgewicht meer en zou het zelfs door huisartsen aangeboden worden.

de reviews die je leest zijn van mensen die zelf dit product aanbieden of het zijn aangemaakte accounts, nep accounts.
ik ben er ook met open ogen ingetuind terwijl ik mezelf had voorgenomen niet op dit soort aanbiedingen te reageren, maar het word zo mooi voorgeschoteld met leugens, zelfs de website gezongheids nieuws.nl is nep, de iconen bovenaan werken niet en alleen het middel word aangeprezen, en verder niet, zeer misleidend.

mijn advies, doe het niet, als je dan zo graag wil afvallen, ga dan naar een winkel waar ze afslank producten verkopen, als het dan niet goed is kun je je geld terugvragen of daar extra advies inwinnen. webwinkels zouden verboden moeten worden, dan zou het een stuk beter gaan met de economie en het sociale gedrag van de mensen, internet maakt meer kapot dan je lief is.