Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 23-04-2017 13:02:49
Computers & Telefonie

Desktop 10 jaar oud

wil je windows 10 gebruiken en toch niet te veel geld uitgeven er voor ?


koop dan een licentie dat is een stuk goedkoper en nog legaal ook dank zij een uitspraak van de europese hof van justitie waar in gesteld wordt dat het door verkopen van een software licentie (product code) mag! 


 https://tweakers.net/pricewatch/453556/microsoft-windows-10-pro-nl-64bit-oem.html" target="_blank">https://tweakers.net/pricewatch/453556/microsoft-windows-10-pro-nl-64bit-oem.html (64 bit werk ook op de 32 bit versie en pro is bijna dezelfde als de home versie)


mocht u echter toch een nieuwere systeem willen dan kan u ook kijken bij https://tweakers.net/categorie/713/pcs/producten/#filter:q1bkl0pjlxlltm1jubjskijkzcpw0oeibucxlqdfeout4sifqcmeqhw6hjpkbynpqupwphbgcgyvkgnoykadmii51texaihnzarjzuypwrnuaga" target="_blank">https://tweakers.net/categorie/713/pcs/producten/#filter:q1bkl0pjlxlltm1jubjskijkzcpw0oeibucxlqdfeout4sifqcmeqhw6hjpkbynpqupwphbgcgyvkgnoykadmii51texaihnzarjzuypwrnuaga 


ik zet liever zelf een systeen in elkaar omdat je dan meer keuze hebt.


moeilijk is het niet alleen heb je wat meer gedult nodig er voor.