Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 02-05-2017 19:25:22
Geldzaken & Recht

Fotoalbum.nl

Hallo jmf peeters , 

op 10-10-2016 was er een uitzending bij radar over fotoalbum.nl , de eigenaar beloofde gouden bergen maar er is niks veranderd .

dit was de update 1 maand later 10-11-2016  

update: fotoalbum.nl

op 10 oktober bespraken we klachten over niet-geleverde bestellingen bij fotoalbum.nl. de eigenaar schreef dit toe aan een productieprobleem. dit zou binnen een week opgelost zijn.


het is inmiddels bijna een maand later en gezien de klachten die wij nog steeds binnenkrijgen, zijn de problemen niet verholpen. desondanks kun je op de site nog wel gewoon fotoalbums bestellen. wie dat overweegt, moet er misschien nog even een nachtje over slapen 

dien een klacht in bij consuwijzer , klik op de rode regel .

https://www.consuwijzer.nl/klacht-indienen-bij-consuwijzer" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/klacht-indienen-bij-consuwijzer