Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
bravehenk - 03-05-2017 16:21:59
Garantie & Verzekeringen

Factuur reparatie autoschade zelf voorschieten?

U heeft uw auto laten repareren en de tegenpartij ingelicht?
ik neem aan dat de schade eerst is getaxeerd door een expert.het is niet zo dat een verzekering klakkeloos de schade vergoed die men zelf op geeft.
de verzekeraar/schade expert bepaalt de schade vergoeding niet u.vaak bij een kleine schade geeft de verzekerings maatschappij snel een goedkeuring zonder een expert, en gaan ze af op schade rapport van een erkend schade bedrijf dus geen amateurtje/mannetje
het is heel verstandig om indien u slechts wa verzekerd bent er een rechtsbijstand/verkeer af te sluiten die regelt dan alles voor u.bij mijn dochter was het met 2 weken geregeld en geld op de rekening.als u niet de juiste weg bewandeld heeft zoals hierboven aantal malen is beschreven kan het wellicht wel eens een jaar duren voordat u enig geld gaat beuren en loopt u ook nog eens de kans een veel lagere vergoeding gaat krijgen dan wat u uiteindelijk op eigen houtje betaald heeft.

groeten henk