Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ke
Keesje39 - 06-05-2017 11:57:05
Voeding & Gezondheid

Wat is de beste manier op te stoppen met roken?

Ik ben gestopt in voorjaar 1989. een half jaar later kwam ik mijn huidige partner tegen, die zich eerder waarschijnlijk vol walging van mij zou hebben afgekeerd, omdat hij sigarettenrook haat.
hoe is het bij mij gegaan?
1. op kantoor werkte ik met een groot apparaat (de computer was nog niet ingeburgerd). tegen de monteur die het ding kwam inspecteren en schoonmaken zei ik: "hij is wel vies, hè." hij: "kunt u nagaan hoe het er bij u van binnen uitziet." de eerste eye-opener!
2. in die tijd zijn er in mijn omgeving vier (!) mensen overleden aan longkanker - alle vier verstokte rokers. de tweede!
3. om er definitief van af te komen, ben ik een weddenschap aangegaan met mijn baas. wie het eerst voor de bijl ging, moest de ander honderd gulden betalen. die heb ik gewonnen, want hij ging aan de sigaar. ik heb nooit meer een sigaret aangeraakt - dan had ik die honderd gulden natuurlijk aan hem terug moeten geven......
succes gewenst!