Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boppe1943
boppe1943 - 06-05-2017 13:36:17
Voeding & Gezondheid

Hoe lang is een geopende zak hondenvoer houdbaar

Dat is per merk verschillend en dat ligt o.a. aan de conserveringsmiddelen die erin gebruikt zijn. u zou zekerheidshalve b.v. uw vraag kunnen voorleggen aan de klantenservice van het betreffende merk. maar mij lijkt dat over het algemeen brokken zeker wel zo'n 10 weken goed blijven. u bewaart ze in ieder geval goed.

honden mogen dan een zeer goede neus hebben, maar er zijn er die alles eten wat er voor de mond komt zoals etenswaren van de straat en zelfs poep! ze zijn lang niet zo kieskeurig als katten.

en mochten er hondenbezitters zijn die brokken over hebben, b.v. vanwege het overstappen op een ander soort voer, dan kunnen zij het plaatselijke asiel, mits de brokken nog goed zijn, daar blij mee maken.