Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ki
Kim1977 - 31-05-2017 14:10:35
Voeding & Gezondheid

Lifeplus

beste hp sluiter, ben zelf ook gebruiker van lifeplus en het heeft mij ontzettend geholpen. het is zeker geen piramide, je hoeft namelijk niet te investeren. het enige wat ze willen is dat je minimaal de daily gebruikt.. meer niet.. als je dat toch al doet dan maakt het niet uit toch? het bedrijf werkt met de zogehete mlm (multi level marketing) wat goed kan werken als je het slim aanpakt. 


ben er zelf niet goed in hahaha en wilde geen consulent worden, maar heb wel baat bij het product en denk niet dat het onzin is. menig diëtistes hebben er naar gekeken ( voordat ik ermee startte wilde ik ook meer weten, artsen krijgen tijdens de opleiding 10% mee over vitamines etc,diëtistes krijgen er heel veel over in hun opleiding) en hun bevindingen waren dat de opbouw klopt en zelfs beter is dan menig andere multivitamines.. 


ze hebben ook een 30 dagen niet goed geld terug actie dus als het na 2-3 weken niet bevalt kun je het resterende terug sturen en krijg je je geld terug.. je zit ook niet aan een contract vast of abonnement.. wil je stoppen dat kan dat met 2 minuten geregeld worden. 


ik zie er geen kwaad in.. ben zelf zeer kritisch en synisch maar tot nu toe is dit product het enige wat me heeft geholpen. :-)