Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sira
sira - 31-05-2017 20:04:22
Vakantie & Reizen

Allgreatdealz.com

@ nienke1254

hier een tip: onthoudt één ding, iedere instantie of onderneming die (ongevraagd???) contact opneemt met ú, doet dit voor 99,9% uit eigen belang. als het in uw belang is, zullen zij niet bellen, maar wachten tot u belt.
als voorbeeld: ik heb nog nooit meegemaakt dat een bank mij erop attent maakt dat ik een spaarrekening met een te lage rente heb, of dat ik teveel betaal voor mijn hypotheek. zelfs de belastingdienst zegt mij niet dat ik aftrekbare posten vergeten ben op te geven. dat is namelijk niet in hun belang.

wel ontving ik de 27e een mailtje dat mijn e-mailadres is geselecteerd en dat er door mij een bedrag van € 1.650.000,- opeisbaar is. nu ga ik toch twijfelen, wat vindt u, moet ik op de link klikken?