Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Bo
BorgTerug - 01-06-2017 21:41:37
Geldzaken & Recht

Camelot europe

inderdaad ik ben ook een van de gedupeerden die nog zijn borg terug moet krijgen.

inmiddels ben ik over de 8 weken heen en er is steeds nog niets gestort.

het vervelende is dat ik niet aanwezig was tijdens de eindinspectie en nu willen ze mij beddengoed en kussens toerekenen, terwijl ik dit nooit in het begin heb gekregen. het hele verhaal wordt door mij en de huismeester bevestigd, echter heb ik hierover nog steeds geen duidelijk bericht gehad.

ze zeggen zelfs dat de studio niet goed is schoongemaakt, terwijl iemand anders de ruimte is komen schoonmaken. uiteindelijk heb ik te horen te gekregen dat ze van de €632 borg ongeveer €200 willen terug geven, omdat ik zogenaamd de kussens/beddengoed heb meegenomen en omdat er niet goed was schoongemaakt.

ik heb hierover nagevraagd en meneer zegt dat er een mail naar mij is verstuurd, met daarin foto's van de niet goed schoongemaakte plekken. deze foto's zijn nooit verstuurd! ik heb hierover een bericht terug gestuurd en gevraagd een tweede mail te sturen, echter tot heden geen antwoord hierop. zeer slechte telefoonlijnen, niemand is bereikbaar en de receptioniste zelf weet van niks!

op mails wordt er maar traag gereageerd, dus als je de borg nodig hebt voor een andere woning kun je vergeten het op tijd te betalen. in het gebouw zelf aan de bomansplaats te eindhoven is het een sauna zowel in de zomer als in de winter. meerdere bewoner hebben meerdere keren dit aangegeven, er wordt gewoon niets aan gedaan.

inmiddels ben ik aan het overwegen juridische stappen te nemen tegen camelot.

iedereen die last heeft van camelot graag reageren.