Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 10-06-2017 10:00:09
Voeding & Gezondheid

Wie weet wat voor zooltjes skechers in zijn schoenen gebruikt?

In skechers wordt memory foam gebruikt. bovendien zit er een extra inlegzooltje onder de hiel. 100% identiek zul je geen losse inlegzooltjes vinden in de winkel. bij een podotherapeut kun je ook op maat gemaakte inlegzolen kopen die geschikt zijn bij hielspoor.


skechers

skechers hebben een dikke, ronde zool die extra dik is onder de hiel. skecher stelt dat je hiermee het gevoel van ‘lopen op een zachte ondergrond als gras of zand’ nabootst. je voetspieren hebben het minder zwaar, je bloedsomloop verbetert en je voetspieren worden sterker.


skechers bestaan uit twee inlegzolen. onder de zool waar je op loopt ligt nog een zool die zorgt dat je rechtop staat en je voeten in balans zijn. onder de hiel zit ook nog een ‘hielstukje’ voor ondersteuning en extra schokdemping.


je lichaam moet wel even wennen aan skechers. de ronde ‘ wiebelzool’ voelt in het begin onnatuurlijk en je kunt spierpijn krijgen omdat er spieren aan het werk gezet worden die je normaal niet of nauwelijks gebruikt.

https://www.hielspoortips.nl/hielspoorschoenen/" target="_blank">https://www.hielspoortips.nl/hielspoorschoenen/