Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ph
phr1978 - 21-06-2017 20:11:18
Winkels & Webshops

Opgelicht

Het regent klachten bij deze webshop teezily. heb via trustpilot voor het eerst de klachten gelezen. als ik dat had geweten..... volgens mij is die teezily, zoals ze zich noemen, gewoon een circuit van misdadigers die zo geld van je afhandig proberen te maken. ik heb het nu zelf ook ondervonden. via fb was er een leuke vaderdagactie. je moest ook direct betalen. na die 7 werkdagen en vaderdag allang is overschreden nog steeds geen shirt te bekennen. een website van hun gevonden met een telefoonnummer. je komt steeds in de wacht te staan. dan maar een mail gestuurd, maar hier ook geen respons. 
kunnen jullie van kassa hier ook aandacht aan besteden in jullie programma? want die tweezily gaat natuurlijk gewoon zo door en aangezien er al heel veel gedupteerden zijn...

mvg,

de vries