Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
holy53 - 12-07-2017 09:33:10
Elektronica & TV

Tegoedbon bij defecte aankoop?

Door ronny530 - 11 jul. 2017 om 18:13
1201 antwoorden / 41 vragen
1

in zekere zin klopt de stelling wel want een kringloopwinkel is een winkel zonder winst oogmerk terwijl een normale winkel wel een winst oogmerk heeft. u koopt de goederen die door anderen gratis weg zijn gegeven en dan is het maar de vraag of in dit geval de vaste telefoon nog werkt. telefoons gaan vaak ongetest het schap in omdat vooral bij draadloze telefoons de batterij van de handset leeg danwel op zijn eind is. vervangen of repareren is geen optie want zo'n exact toestel is niet voorradig en repareren zal door een technische dienst dienen te gebeuren en dat is de telefoon niet waard. het geven van een tegoedbon is een service zoals die ook in een reguliere winkel van toepassing is.

er zijn heel veel kringloopwinkels die in handen van particulieren zijn die wel degelijk commercieel zijn. dus winst in eigen zakken.
naam kringloopwinkel is geen beschermde naam voor winkels zonder winst oogmerk.